100% Belgisch

Verstuurd in 2-4 werkdagen


Terug

Wanneer doopsuiker bestellen?

Je doopsuiker kan je in principe bestellen wanneer je zelf wil. Hoe vroeger je jouw doopsuikerpakket afwerkt, hoe sneller je voor dat puntje al gemoedsrust hebt. Want het laatste dat je als toekomstige mama en papa wil is stress.

Doopsuiker volgens geboortekaartje

Zodra het ontwerp van het geboortekaartje en het lettertype vastliggen kan je alle doopsuiker bedankjes makkelijk gaan samenstellen, samen met de bijhorende naamstickers, naamlabels, afwerkingen en doopsuiker presentatie.

Is het geboortekaartje nog niet klaar, maar weten jullie wel wat jullie graag zien of willen, dan kan je ook de doopsuiker bedankjes reeds bestellen en vervolgens de naamstickers, naamlabels of afwerkingen nadat het design vastligt. Zo zijn jullie alvast zeker dat alles in huis is dat jullie graag zouden willen. Nieuwe voorraden kunnen namelijk wat op zich wachten of met prijsstijgingen te kampen hebben.

Zodra je de bestelling hebt geplaatst gaan jouw kadootjes in reservatie en gaan we aan de slag om alles samen te stellen en op te sturen en/of klaar te maken voor afhaling bij ons in Kortrijk.

Originele doopsuiker volgens geboortekaartje - Doopsuiker muntgroen
Originele doopsuiker volgens geboortekaartje - Doopsuiker terracotta

Doopsuiker niet volgens geboortekaartje

Hoeft je doopsuiker niet per sé volledig in de stijl of het thema van jullie geboortekaartje te zijn?

Dan kunnen jullie de doopsuiker, bedankjes en vullingen perfect bestellen zodra de naam van jullie baby vastligt. Dan gaat jullie bestelling heel snel in verwerking en heb je alles snel in huis om aan de slag te gaan!

Doopsuiker zelf maken?

Wil je zelf aan de slag gaan om jullie doopsuiker zelf te maken? Dan ben je aan het juiste adres!

Kies tussen de vele tientallen originele doopsuiker bedankjes of bezoek onze inspiratiepagina boordevol voorbeeldden en inspiratiefoto's.

In dit geval wordt alles mooi los opgestuurd en kan je zelf aan de slag om doosjes/flesjes te vullen en met sticker of naamlabel af te werken.

Rechtstreeks bedrukte producten of bedankjes met gravure worden uiteraard met opdruk of gravure voorzien :-) Die hoef je dan alleen nog zelf te vullen of af te werken.

Bij doopsuikerbedankjes met sticker heb je steeds de optie om het kadootje door ons te laten afwerken of om die zelf af te werken. Hierbij kleven wij de stickers of brengen we de naamlabeltjes zelf aan.


Deel dit artikel

Schrijf je snel in!

Blijf op de hoogte van de leukste acties en kortingen, tips & tricks, nieuwigheden, handige "how-to's" en zo veel meer!