100% Belgisch

Verstuurd in 2-4 werkdagen

Webshop disclaimer

Deze voorwaarden hebben betrekking op het gebruik van de website www.mijnkadootje.be.

www.mijnkadootje.be is een webshop van STANDOUT BV, met zetel te Bissegemstraat 194, 8560 Wevelgem en met als ondernemingsnummer 0669.586.347 (“we/wij/ons” of “Mijnkadootje.be”).

1. Inhoud van de webshop

De informatie die deze webshop mogelijk verstrekt mag niet worden beschouwd als specifiek advies. Mijnkadootje.be kan niet garanderen dat alle informatie op de webshop actueel, volledig en accuraat is, hoewel grote zorg werd besteed aan de ontwikkeling van de inhoud van de webshop.

De gebruiker van www.mijnkadootje.be is exclusief verantwoordelijk voor beslissingen gemaakt op basis van de inhoud van deze webshop.

2. Intellectuele rechten

De inhoud van www.mijnkadootje.be wordt beschermd door auteursrechten en andere toepasselijke wetgeving, reglementeringen en voorschriften in verband met intellectuele eigendom. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van Mijnkadootje.be mag u de inhoud van deze webshop niet wijzigen, kopiëren, gebruiken, verwijderen, tonen, downloaden, verdelen, opslaan, doorsturen, reproduceren, publiceren, verkopen, aanpassen, er afgeleide werken mee creëren of ‘reverse-engineeren’.

U heeft niettemin de toelating om de inhoud van onze webshop te raadplegen voor uw eigen persoonlijk gebruik en voor uw intern zakelijk gebruik. Indien materialen voor u ter beschikking worden gesteld als een download of per e-mail, dan heeft u het recht om die materialen te downloaden en te kopiëren, evenals het recht om deze materialen aan derden ter beschikking te stellen, op voorwaarde dat u deze materialen niet wijzigt. Voor specifieke materialen kan het zijn dat u specifieke rechten worden toegekend. Dit wordt aangeduid in het desbetreffende materiaal.

Meer informatie hierover vindt u terug in de algemene voorwaarden.

3. Gegevensbescherming

De persoonsgegevens die mogelijk door u verstrekt zijn bij het gebruik van www.mijnkadootje.be worden verwerkt volgens de bepalingen van ons privacybeleid. Mijnkadootje.be verzoekt u om deze verklaring aandachtig te lezen. We doen ons uiterste best om jouw privacy zo goed als mogelijk te verzekeren binnen alle redelijkheid en mogelijkheid en om jouw een maximale positieve ervaring te bieden op onze shop en in onze showroom.

4. Koppeling naar derden

Op de site kunnen koppelingen toegang bieden tot websites van derden. Mogelijk worden de gekoppelde sites niet gecontroleerd door Mijnkadootje.be. Mijnkadootje.be is niet verantwoordelijk voor informatie, gegevens of inhoud die op die gekoppelde sites wordt bekendgemaakt. Dit betreft bijvoorbeeld reviews op Trustpilot, of gebruik van het ontwerpprogramma.

5. Overige clausule

Deze disclaimer vormt de volledige overeenkomst tussen uzelf en Mijnkadootje.be die uw gebruik van de website regelt en hij vormt een aanvulling op eventuele bindende overeenkomsten tussen uzelf en Mijnkadootje.be.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze voorwaarden.

6. Contactgegevens

U kan steeds contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Standout BV ("Standout" of "Mijnkadootje.be")

Gentsesteenweg 41
8500 Kortrijk

info@mijnkadootje.be

+32 (0)56 89 30 70

7. Wijzigingen

Een wijziging van deze voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving is mogelijk. Door de toegang tot en het gebruik van deze website aanvaardt u deze voorwaarden. Het is aanbevolen om deze voorwaarden regelmatig te raadplegen voor aanpassingen en bijwerkingen.

Datum laatste wijziging: 11/11/2023