100% Belgisch

Verstuurd in 2-4 werkdagen


Terug

Hoeveel doopsuiker voorzien?

Veel klanten stellen ons de vraag: "hoeveel doopsuiker moeten we voorzien?"

De eerste vraag die je jezelf moet stellen: hoeveel geboortekaartjes zal ik voorzien? En hoeveel mensen nodig ik uit voor de babyborrel of bij ons thuis? Meestal is het aantal bedankjes sterk afhankelijk van het aantal geboortekaartjes en het aantal mensen die jullie uitnodigen.

Voorbeeld:

Heb je 100 geboortekaartjes, voorzie dan best een 80 à 100-tal bedankjes.
Heel vaak gaan jullie ouders ook kaartjes uitdelen aan collega's of beste vrienden en krijg je uit onverwachte hoek ook een mooi kraamcadeau. Een doopsuikertje als bedanking is dan zeker zo aangenaam.

Meestal wordt 1 doopsuikergeschenkje per volwassen koppel gerekend, en 1 geschenkje per kind. Wat we ook vaak zien is dat er voor dichte familie en vrienden specialere doopsuiker wordt voorzien.

Denk zeker ook aan deze mensen

Collega's


Denk ook aan de collega's.

Werk je in een kleinere firma? Dan kan je makkelijk voor alle collega's een doopsuiker bedankje voorzien. Ben je actief in een groot bedrijf met veel collega's, dan loopt de prijs al snel op als je aan iedereen een bedankje wil geven. Bij grotere bedrijven wordt vaak 1 geboortekaartje op een zichtbare plaats gezet of gehangen en 1 grote snoeppot met losse suikerbonen of snoepjes die je een tijdje laat staan. Deze snoeppot kan je dan ook makkelijk aanvullen en nadien meenemen naar huis om nog te gebruiken.

 

Dichte familie en vrienden


Heel dichte familie en vrienden krijgen vaak een bedankje dat net ietsje meer mag zijn. Een flesje geurstokjes, flesje gin, limoncello, Cava-flesje of andere drank, ... . Kortom, een bedankje met een iets grotere waarde. Die kan je dan uitzetten als je weet dat die personen op babybezoek komen.

 

Meter en peter cadeau


Naast een doopsuikertje krijgen de meter(s) en peter(s) van jullie spruit vaak ook nog een mooi aandenken, al dan niet in de stijl van het geboortekaartje. Een leuk meter en peter cadeau voor in de woonkamer om uit te stallen, een mooie grote fles wijn of Cava gepersonaliseerd met een eigen etiket in de stijl van het geboortekaartje, ... .

Je kan het zo gek niet bedenken, of het kan!

Bijbestellen kan!

Merk je dat je te weinig doopsuiker hebt voorzien? Geen probleem! Bijbestellen is altijd mogelijk. We hebben van de meeste producten steeds grote voorraden. Je kan dus steeds makkelijk op de webshop of in de showroom bijbestellen. De prijzen voor de benodigde aantallen vind je telkens bij het product terug. Er is wel mogelijkheid dat je bijbestelling (afhankelijk van het aantal) iets duurder is per stuk dan je oorspronkelijke bestelling. Kleine aantallen produceren is namelijk duurder dan een grotere batch in één keer kunnen maken.

We houden ook steeds voldoende lange tijd je eerste ontwerp bij zodat we snel aan de slag kunnen bij extra bestellingen!

Langskomen

Het aanbod aan originele doopsuiker is onmetelijk groot, zowel online als via winkels.
Vaak is het kiezen van leuke geschenkjes hierdoor ook erg moeilijk geworden.

We helpen je graag een richting geven in de woestijn van mogelijkheden! :-)

Kom vrijblijvend en op afspraak langs in onze showroom in Kortrijk voor het bespreken van al jullie wensen: van geboortekaartjes en cadeau om meter en peter te vragen tot doopsuiker, vulling, afwerking, presentatie en leuke geborduurde babyspulletjes.


Schrijf je snel in!

Blijf op de hoogte van de leukste acties en kortingen, tips & tricks, nieuwigheden, handige "how-to's" en zo veel meer!