100% Belgisch

Verstuurd in 2-4 werkdagen

Maak kennis met ons team!

Elke dag staat ons topteam meer dan 100% klaar om van ál jouw mooiste momenten een blijvende herinnering te maken!

Memorabele momenten

Naast het vele werk is er uiteraard ook tijd én ruimte voor ontspanning, lachen en plezier!
Geniet mee van enkele van onze mooiste momenten, teambuildings, grappige bloopers en pretmomenten.

Wil jij ook deel uitmaken van ons topteam?

Mijnkadootje - Kenny
Kenny
Papa van Nora & Olivia, partner van Evita

Houdt van:
Ondernemen & LEGO®

Captain & productspecialist
Kenny heeft de firma in 2011 opgestart en is het creatieve en strategische brein achter de schermen. Hij zoekt naar de nieuwste trends op de markt, creëert nieuwe producten en werkt haast 7/7 aan de verdere groei.
Mijnkadootje - Evita
Evita
Mama van Nora & Olivia, partner van Kenny

Houdt van:
Dessertjes (mmm) & haar moestuin

Lady of the captain & customer support
Evita - de "happy voice" aan de telefoon, email en chat! Een vraag? Dan wordt je met de glimlach verder geholpen! Een afspraak gemaakt voor een geboortepakket? Evita helpt je met plezier bij het samenstellen van jullie volledige pakket: van geboortekaartjes tot doopsuiker en decoratie.
Mijnkadootje - Melissa
Melissa
Mama van Ilyano, Naylo & Adixia

Houdt van:
Lachen & mode

Afwerking & verzending
Met de nodige finesse en stevige dosis goesting werkt deze "power lady" je kadootjes netjes af en zorgt voor een stevige verpakking van al de pakketjes. Bovendien doet ze ook de laatste controle vooraleer je bestelling wordt verstuurd.
Mijnkadootje - Tresora
Tresora
Fashionista

Houdt van:
Poezen & shoes (!!!)

Textielspecialist & verzending
Tresora is onze fashionista en verzorgt alle textielbestellingen. Van borduurwerk tot textielbedrukking, daar voelt ze zich helemaal thuis! Met hoge nauwkeurigheid werkt Tresora ook samen met Melissa je kadootjes netjes af, en zorgt ze voor een oerdegelijke verpakking van alle zendingen.
Mijnkadootje - Wendy
Wendy
Creatieve duizendpoot

Houdt van:
Planten (vééél planten) & gezellige movie nights

Graphic Design & Socials
Wendy is onze creatieve duizendpoot voor alle design en social media. Zowel geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, communiekaartjes als het uitwerken van nieuwe hippe kadootjes zijn haar favoriete territorium. Volg je ons op de verschillende social media kanalen? Dan heb je beslist haar posts al de revue zien passeren!
Mijnkadootje - Ben jij de volgende?
Ben jij de volgende?
Mama, papa of single, doesn't matter!

Houdt van:
Een open en gezellige bedrijfscultuur & gezonde werkmentaliteit

Digital hero
Ben jij een échte digitale held (met of zonder cape)? Ga je graag de challenge aan met Mr. Zuckerberg en Mrs. Google? (zolang ze niet voor onze deur staan met een leger advocaten… ;-) ) Voel je je geroepen het hart en de motor van onze webshop te worden? Spreek je meer in Analytics, Adwords en SEO-taal dan algemeen Nederlands? Hou je van schrijven en creativiteit? Dan ben jij wellicht wie we zoeken!

Onze waarden!

Missie

Het is onze absolute missie om van elk groot moment in jouw leven een blijvende herinnering maken door het zoeken, samenstellen en creëren van kwalitatieve en unieke geschenken.

We willen jouw speciale geluksmomenten oprecht versterken!

 

Geluk delen is zelf geluk ervaren.

Onze missie wordt versterkt door:

  • Kwaliteit
  • Openheid
  • Betrouwbaarheid
  • Snelheid
  • Innovatie
  • Flexibiliteit

Visie

We bouwen elke dag verder aan een uniek concept boordevol keuze en aanbod waar je jouw eigen stijl kan kiezen en samenstellen; dit zowel via webshop als fysieke showroom.

We willen jou de grootste keuze bieden aan trendy en vernieuwende geschenken om van elk groot moment in het leven een blijvende herinnering te maken.

Door het blijven oppikken van nieuwe trends, constant zoeken naar nieuwe producten en leveranciers, creëeren van eigen productlijnen en investeren in de nieuwste druktechnieken en afwerkingen willen we jou een uniek assortiment aanbieden. Dankzij constante innovaties in onze webshop en belevingsshowroom willen we een maximale personalisatie, keuzemogelijkheid en beleving aanbieden. Elk uniek moment heeft zijn aanlooptijd en gedurende die volledige reis willen we onze klanten bijstaan om tot de juiste keuze over te gaan.

Onze absolute focus hierbij ligt op kwaliteit, duurzaamheid, persoonlijkheid, lokale en sterke partnerships en het bouwen van een omgeving waar zowel klanten, medewerkers en leveranciers elkaar centraal ontmoeten om prachtige momenten te creëeren.


Ruim 40.000 klanten gingen je al voor!

Schrijf je snel in!

Blijf op de hoogte van de leukste acties en kortingen, tips & tricks, nieuwigheden, handige "how-to's" en zo veel meer!